Таг : демократски

Политика

Демократски сојуз: Во изминатите триесет години направени се многу реформи за развој и подобар живот

Граѓанскиот и политичкиот консензус за евроинтеграциските процеси финишираше со одлука на ЕУ за започнување на пристапните преговори.Со одлуката се прави целосен пресврт и започнува фазата...