Таг : Денот на вљубените

Забава МАГАЗИН

Најдобрите филмови за денот на вљубените

Кристина Денесовска
Денот на вљубените, некои се во врска, некои се соло. Некои ќе излезат, а некои ќе останат дома/ За воеи кои одлучиле да се опуштат...
Забава МАГАЗИН

Три хороскопски пара кои ќе го имаат најдробиот Валентајн до сега

Кристина Денесовска
Валентајн за многумина е еден од најромантичните деноци во годината, а за овие три хороскопски пара ќе биде еден од најжешките празнувања. 1. Бик и...
Забава МАГАЗИН

Доколку немате план за Денот на вљубените, овие идеи можат да ви помогнат

Кристина Денесовска
Во пресрет на Валентајн, ви носиме неколку одлични идеи како да го поминете денешниот ден со својот парнтер/ка. Со овие три предлози, не можете да...
Забава МАГАЗИН

Како настанал Денот на вљубените?

Кристина Денесовска
Денот на заљубените постои повеќе од 1.500 години, но според некои пагансти традиции празниците на „љубовта“ биле популарни и во многу порани периоди. Во стариот...
Забава МАГАЗИН

Хороскопот открива што да му подарите на парнерот за Валентајн

Бирањето подарот за партнерот е тешка работа, бидејќи саката да го воодушевите и изненадите во исто време, а особено е тешко за Валентајн. За среќа,...