Таг : десетици милиони

МАГАЗИН

Десетици милиони го гледаа Андреа Бочели од Милано

Stefanija Kuzmanovska
Италијанскиот тенор Андреа Бочели одржа соло-велигденски концерт во празната катедрала во Милано, што се пренесуваше во живо на милиони луѓе низ целиот свет, изолирани во...
СВЕТ

Убер нарача десетици милиони медицински маски

Stefanija Kuzmanovska
Онлајн услугата за автомобилски транспорт Убер планира да дистрибуира десетици милиони маски на своите возачи ширум светот за да го спречи ширењето на коронавирусот. Компанијата...