Таг : Џигал

СТАВ

Џигал: Секоја криза е можност посилни и пожилави да ги надминеме искушенијата

Влатко Зорба
Еден од најбистрите умови од Апенините, Антонио Грамши, му ја оставил на човештвото мислата дека „Интелектот е песимизам, Волјата е оптимизам“. Грамши, од „изолацијата“ на...