Таг : Димков

Политика

СДСМ ќе донесе милион Африканци до 2030 година, рече Димков од ВМРО-ДПМНЕ

Влатко Зорба
„Сакам да споделам една информација, да ви кажам ексклузивно дека СДСМ сака да донесе еден милион Африканци во Македонија“. Ова го изјави пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ,...