Таг : диоградба

Политика

Богојески: Прашањето за дивоградбата пред Мавровка мора да биде отворено за да се стави крај на бандитизмот

Берта Китинска
Богојески: Дали на господинот Заев му е побитна коалицијата со ДУИ отколку правната држава? Зошто Владата не ги одзема ингеренциите на општина Чаир во областа...