Таг : добро расположение

Забава МАГАЗИН

Најдобрите филмови кои можете да ги гледате додека сте во изолација

Кристина Денесовска
Милиони луѓе ширум светот се во карантин како би се спречило ширењето на пандемијата од коронавирусот. Токму поради тоа, многумина главно прашање во текот на...
Забава МАГАЗИН

Познати личности чии профили ќе ви ја направат изолацијата позабавна

Самоизолацијата која се наметна од пандемијата со коронавирусот за многу познати личности стана причина да бидат поактивни на социјалните мрежи. И додека некои повремено објавуваат...