Таг : Домашен имунитет

Здравје и Храна

Има ли домашни производи со витамини за зголемување на имунитет?

Влатко Зорба
Најсигурен начин за заштита од вирози се витамините и храната, односно внесувањето прехранбени производи богати со широк спектар витамини. Наспроти верувањето дека зимата, ладното време...