Таг : дорн

Скопје

Еко дрон патролата на Град Скопје во потрага на загадувачи и диви депонии

Берта Китинска
Градот Скопје во соработка со здружението ЕРГОС Скопје започна еко дрон патрола, односно прелети со дрон низ територијата на Скопје во потрага по потенцијални загадувачи,...