Таг : џефри епштајн

Забава МАГАЗИН

ФБИ ќе го испрашува принцот Ендрју

Сојузниот обвинител во Њујорк и ФБИ барале да разговараат со британскиот бринц Ендрју, поради истрагата поврзана со финансиерот Џефри Епштајн. – Јужниот округ Њујорк и...
Забава МАГАЗИН

Нова жртва на принцот Ендрју

Откако Вирџинија Робертс јавно раскажала дека била присилена да има сексуален однос со принцот Ендрју, сега се појави уште една жена која тврди дека и...
Забава МАГАЗИН

Жртвата на принцот Ендрју во интервју тврди дека морала да го усреќи

Вирџинија Робертс, жената која тврди дека била присилена да има однос со принцот Ендрју, во време кога тој бил близок пријател со милијардерот и педофил...
Забава МАГАЗИН

Принцот Вилијам одиграл важна улога во скандалот кој го потресе кралското семејство

Принцот Вилијам заедно со татка си, извршиле притисок врз кралицата, да направи преседан во кралскиот протокол и својот син, принцот Ендрју, чие име се слуша...