Таг : Џекпот

Забава МАГАЗИН

Освоил џекпот од 11 милиони евра, но заборавил да се јави да ја подигне

Добитник на џекпот во износ од 70 милиони лири (нешто повеќе од 11 милиони евра) на новогодишната лотарија за 2019 година и не бил толку...