Таг : е услуги

МАКЕДОНИЈА

МИОА: Граѓаните најмногу сакаат да знаат: кои е-услуги се достапни во моментов

Ивана Рамаданова
Од лансирањето на порталот за е-услуги, порталот го посетиле над 15.000 посетители, и има над 110.000 прегледи, информираат од Министерството за информатичко општество и администрација....