Таг : еден милион

СВЕТ

Во светот бројот на починати од коронавирус надмина еден милион лица

Stefanija Kuzmanovska
Бројот на починати во светот од новиот коронавирус денеска надмина еден милион лица, пробивајќи ја новата психолошка граница во пандемијата што ја уништи глобалната економија,...