Таг : Ехо на минатото крик во сегашноста

Култура

Тридневен базар на ракотворби „Ехо на минатото, крик во сегашноста“

Влатко Зорба
Под мотото „Ехо на минатото, крик во сегашноста“ од денеска до 19 октомври во „Паблик рум“ ќе се одржи базар на ракотворби во организација на...