Таг : Екстремно топло

МАКЕДОНИЈА

Екстремно топло, со потпросечни врнежи во октомври

Влатко Зорба
Екстремно топло со потпросечни врнежи се карактеризира времето во втората половина од октомври. Од УХМР наведуваат дека според измерените вредности за среднодневната темпрература на воздухот...