Таг : Елена Ѓоргиевска

Здравје и Храна

Ѓоргиевска, FitLife: Едноставни трикови за зајакнување на имунитетот во време на коронавирус

Stefanija Kuzmanovska
Како и секој ден советувам и пропагирам здрава храна и здрав живот, а сега особено. За жал сѐ уште не е пронајден лек за коронавирусот,...