Таг : Емилио Лоренцо Сера

МАКЕДОНИЈА

Лоренцо Сера: Одложувањето се должи на непожелни околности, беше важно да го ратификуваме Протоколот за НАТО

Шпанија минува низ многу тешки времиња. Сенатот направи нешто што е целосно ново во Шпанија, гласање од далечина, телематско гласање. Беше многу важно да го...
МАКЕДОНИЈА

ВИДЕО: Шпанија го ратификува Протоколот за влез на Македонија во НАТО

Александар Тодески
Следете ја во живо ратификацијата на Протоколот за влез на С. Македонија во нато во Шпанскиот сенат и прес конференцијата на министерот за надворежни работи,...
Политика

Лоренцо Сера за МИА: Северна Македонија е де факто членка на НАТО

user3
Амбасадорот на Кралството Шпанија во земјава Емилио Лоренцо Сера во интервју за МИА го честиташе успехот кој го постигна земјава за 9 месеци и истакна...