Таг : герила

ВИДЕО/ФОТО МАКЕДОНИЈА

Нова герила акција: „Скок од 300% во 2019 социјална помош за 4-члено семејство од 10,700 денари“

Нова герила-акција утрово беше поставена во центарот на Скопје. На знаците кои се ставени покрај споменикот на Филип втори се испишани пораките „2016 социјална помош...
МАКЕДОНИЈА

Герила акција: Марш за амнестија за криминалот

Берта Китинска
Герила акција за време на вчерашниот марш за правда, кој беше во организација на СДСМ. Неколку граѓани се појавија со транспаренти на кои прашуваат…Правдата ја...