Таг : глаерија

ВИДЕО/ФОТО МАКЕДОНИЈА

Коронавирусот го испразни Скопје (ГАЛЕРИЈА)

Берта Китинска
Мерките против коронавирусот го испразнија Скопје. Екипата на Стандард денеска забележа намален интензитет на сообраќајот, како и намалена фреквенција на движење низ скопските булевари. Плоштадот...