Таг : гледаа

МАГАЗИН

Десетици милиони го гледаа Андреа Бочели од Милано

Stefanija Kuzmanovska
Италијанскиот тенор Андреа Бочели одржа соло-велигденски концерт во празната катедрала во Милано, што се пренесуваше во живо на милиони луѓе низ целиот свет, изолирани во...