Таг : годишен хороскоп

Забава МАГАЗИН

Кинески хороскоп за 2020 година – година на Стаорецот

Кристина Денесовска
2020 година е кинеска година на Белиот стаорец. Лунарната година почнува од 25 јануари 2020 година и завршува на 11 февруари 2021 година, а кинескиот...
Забава МАГАЗИН

ВАГА: Годишен хороскоп за 2020 година

Елена Даскалова
Во 2020 година Вагите ќе сакаат да направат значајни промени во својот живот, било да се работи за кариерата, домот или пак, емотивниот статус. Постојано...