Таг : Гордана Силјановска

СТАВ

Силјановска: „НИКОЈ“ не може да стане „НЕКОЈ“!

Македонскиот национален идентитет е МАКЕДОНСКА РАБОТА и БИОГРАФИЈА. Автори на македонската национална приказна се нашите предци, а ние, како коавтори, имаме национална обврска да ја...