Таг : Гранични Контроли

ЕУ СВЕТ

Данска привремено ќе воведе гранична контрола со Шведска

Данска привремено ќе воведе гранична контрола со Шведска и ќе ги зајакне полициските сили долж границата по низата насилни криминални дела и експлозии во Копенхаген....