Таг : Харперс Базар

Забава МАГАЗИН

Викторија Бекам на насловната страница на Харперс Базар

Модната дизајнерка Викторија Бекам ја краси насловната страница на модниот магазин Харперс Базар, а во таа прилика зборувала за својот изглед и за тоа колку...