Таг : хоштајн

Политика

Наша цел е првата Меѓувладина конференција да се одржи за време на германското претседателство , вели Холштајн

Берта Китинска
Нашата цел е првата Меѓувладина конференција да се одржи за време на нашето претседателство со Советот на Европската Унија и сме оптимистични дека тоа ќе...