Таг : „Хумана Приказна”

Култура

Денес завршува караванот на претставата „Хумана Приказна“

Влатко Зорба
Изминатиот месец низ неколку градови во Северна Македонија се одржа караванот на претставата “Хумана Приказна”, во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, која...
Култура

Започна караванот на претставата „Хумана Приказна“

Влатко Зорба
Изминатиот викенд во сабота на 7ми декември се одржа премиерата на претставата „Хумана Приказна“, во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, во МКЦ...