Таг : игнорира

АНАЛИЗИ

Зошто ЕУ ја игнорира трагедијата во Италија?

Stefanija Kuzmanovska
Покрај вирусот што ја фрли Италија на колена, оваа медитеранска земја ја погоди и друг, помалку неочекуван проблем – игнорирањето и тишината на Европската унија...