Таг : ИЈЗ Охрид

МАКЕДОНИЈА

Авион од Милано утре пристигнува во Охрид, патниците прво на проверка кај епидемиолози

Александар Тодески
Авион со патници од Милано, град кој се наоѓа во ризичните делови на Италија, утре ќе слета на охридскиот аеродром. На аеродромот пак, сѐ уште...