Таг : Илиевски

СТАВ

Илиевски: Сите што се правите експерти, отидете волонтирајте деноноќно по клиниките!

Влатко Зорба
Министерот Венко Филипче медицински ЛИДЕР! Смирен, сталожен, деноноќно достапен, на располагање со конкретни и точни податоци пред сите граѓани на оваа држава!!! Сите што се...
СТАВ

Илиевски: Во Финска ги учат децата како да препознаат лажна вест, и на нас ни треба таква обука за да останеме во нормала

Влатко Зорба
Мислев дека е време Медена земја и сите партиципенти поврзани со неа да ги оставиме на раат да уживаат барем малку во успехот што го...