Таг : Институт за белодробни заболувања кај децата

МАКЕДОНИЈА

ССК обезбеди тунел за дезинфекција за Институт за белодробни заболувања кај децата

Сојузот на стопански комори на Македонија поттикнува општествена одговорност со помош и подобрување на условите за заштита на здравјето првенствено на децата и ранливите категории....