Таг : испитаници

МАКЕДОНИЈА

„Finance think“: Зајакнување на правото, подобрување на образованието и здравството најважни за граѓаните

Ивана Рамаданова
Зајакнување на владеење на правото, подобрување на квалитетот на наставата на сите нивоа на образование, подобар квалитет на здравствените услуги и задржување на лекарите во...