Таг : Ивана Туфегџиќ

МАКЕДОНИЈА

Туфегџиќ: Мора да има седница на Собранието за потврда на вонредната состојба

Независната пратеничка од коалицијата на СДСМ, Ивана Туфегџиќ на Фејсбук посочи дека Собранието има должност да се свика седница, па дури и таа де се...