Таг : Ивановиќ

Регион

Покренати обвиненија за помагање во убиството на Ивановиќ

Влатко Зорба
Специјалниот обвинител на Косово Сула Хоџа покрена обвиненија против косовските Срби, Недељко Спасоевиќ и Марко Рошиќ, за помагање во убиството на косовскиот политичар Оливер Ивановиќ,...