Таг : јапонци

Забава МАГАЗИН

Зошто јапонската младина е среќна и нема амбиција да патува?

Книгата Peak Japan: The End of Great Ambitions, од Бред Глосерман, сугерира дека младите Јапонци се посреќни од нивните родители, но немаат амбиција и желба...