Таг : јавна резентација

МАКЕДОНИЈА

Богоев одново ќе ја презентира јавната анкета за предложениот ДУП за Трнодол

Александар Тодески
Денеска во 15:30 часот во просториите на УЗ „Кузман Јосифовски Питу“ ќе се одржи новата јавна презентација по претходно направената јавна анкета за предложениот Детален...