Таг : Јовица Страшевски

МАКЕДОНИЈА

Страшевски повторно му пиша на Здравев, бара итен престанок на мандатот на пороничката во „ТНТ“

Честитки за Божик со потсетување до претседателот на Судскиот совет, Киро Здравев дека треба да закаже итна седница со цел да констатира престанок на мандатот...
МАКЕДОНИЈА

Страшевски со отворено писмо до поротничката Ивановска да не потпаѓа по уцени и закани

Адвокатот на еден од обвинетите во случајот ТНТ, Јовица Страшевски упати отворено писмо до поранешната судија – поротник Лилјана Ивановска – Кочковска во кое тој...
МАКЕДОНИЈА

Адвокатот на Тони Трајковски бара престанок на мандатот на поротник, во спротивно најавува кривични пријави

Адвокатот Јовица Страшевски, кој во 2017 година собра потписи за да му биде противкандидат на Христијан Мицкоски за лидерското место во ВМРО-ДПМНЕ, но на крајот...