Таг : кабинет

МАКЕДОНИЈА

Треба да се направи уште многу за состојбите со родовата нееднаквост, вели Пендаровски

Прогрес постои, но за жал, се одвива со бавно темпо, а неретко сме сведоци и на назадувања во поглед на родовата еднаквост, како и ограничувања...
МАКЕДОНИЈА

ЕСС работеше согласно Деловник, стои во реакцијата од кабинетот на Царовска

Stefanija Kuzmanovska
Работата на Економско социјалниот совет (ЕСС) е согласно Деловник за работа на Советот, и во изминатиот период седниците се закажувани и одржувани соглано тој Деловник....
МАКЕДОНИЈА

Граѓани го посетија кабинетот на претседателот Пендаровски

Stefanija Kuzmanovska
Во рамки на активноста Отворен Кабинет денеска кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија, Вила Водно, го посетија граѓани кои имаа можност да се сретнат, лично да...
Политика

Отворен ден во Кабинетот на Претседателот Пендаровски

Влатко Зорба
Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, во рамки на активноста Отворен Кабинет, денеска го посетија ученици од ООУ „Климент Охридски“ од Делчево. Учениците имале...