Таг : караван

МАКЕДОНИЈА

Црногорската Амбасада денеска организира „Карван на празникот на мимозите“

Stefanija Kuzmanovska
Амбасадата на Црна Гора во Република С. Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови денеска во Скопје организираат манифестација „51-ви...
МАКЕДОНИЈА

Црногорската Амбасада организира „51-ви Караван на празникот на мимозите“

Stefanija Kuzmanovska
Амбасадата на Црна Гора во Република С. Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови утре во Скопје организираат манифестација „51-ви...
Култура

Започна караванот на претставата „Хумана Приказна“

Влатко Зорба
Изминатиот викенд во сабота на 7ми декември се одржа премиерата на претставата „Хумана Приказна“, во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, во МКЦ...