Таг : Катерина Велика

Забава МАГАЗИН

Еротскиот кабинет на кралицата Катерина Велика

user2
Катерина Велика е една од историските личности чиј живот и политичка моќ честопати биле причина за големи скандали. Таа има репутација покровител на уметноста, литературата и образованието,...