Таг : Кекеновски

СТАВ

Кекеновски: До кога со лаги и манипулации со граѓаните и сопственото членство

Влатко Зорба
Ќе гукне ли нешто Мицкоски по изјавата на амбасадорката Кејт Брнс за Преспанскиот догоговор? И наместо да гукне тој почна да гувее. Посрамен и со...