Таг : Клупи

Скопје

Зеленило и клупи за седење во спортско-адреналинскиот парк во Карпош

Општина Карпош соопшти  дека се преземаат финалните активности за конечниот изглед на Спортско – адреналинскиот парк кај Алпинистичката карпа, долж Кејот на реката Вардар, во...
МАКЕДОНИЈА

Општина Центар ги залепи клупите за седење (ФОТО)

Влатко Зорба
Денеска е спроведена акција за затворање и забрана за користење на јавната урбана опрема на територијата на Општина Центар, соопшти градоначалникот Саша Богдановиќ. „Воведуваме нови...