Таг : Компас

ВИДЕО/ФОТО МАКЕДОНИЈА

Компас пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ (ФОТО)

Влатко Зорба
Нова герила акција, овој пат пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ. Пред „белата палата“ во Центаротна Скопјесе појави Компас на кој стрелките се насочени кон ЕУ и...