Таг : Конфликт

МАКЕДОНИЈА

Богоев: Лажните вести доведоа до конфликтот при јавната расправа за Трнодол

Александар Тодески
Урбаната заедница „Кузман Јосифовски-Питу“ во Општина Карпош од место каде што требаше да се одржи Јавна расправа за ДУП-от во делот кај Трнодол се претвори...