Таг : Конзервативна партија

Политика

Ѓорчев на годишната конференција на Конзервативната партија на Велика Британија

Влатко Зорба
Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и меѓународен секретар на партијата, Влатко Ѓорчев присуствува на Конференцијата на Конзервативната партија на Велика Британија во Манчестер како дел...