Таг : Кристина Камчева

МАКЕДОНИЈА

Сестрата на Камчев се повлекла од управителската функција во Монт пред две недели

Александар Тодески
Сестрата на Орце Камчев, Кристина Камчева-Стојческа пред две недели се повлекла од управителската функција во фирмата Монт, во која денеска инспектори ја проверуваа документацијата поврзано...