Таг : крвни садови

Здравје и Храна МАГАЗИН

5 намирници кои ги чистат крвните садови од холестеролот

Елена Даскалова
Сите знаеме дека стресот и брзата храна создаваат холестерол кој би можел да нè убие ако не се погрижиме навреме за него. Но, постои и...