Таг : кукавици

Забава МАГАЗИН

Кукавичките работи кои ги прават хороскопските знаци

Кристина Денесовска
Сите луѓе се плашат од нешто и тоа е сосем природно. Без разлика колку знаците се познати по својата храброст и бестрашност и тие имаат...
Забава МАГАЗИН

Овие хороскопски знаци се најголемите кукавици

Тие избегнуваат ризик и кога го нема. Личностите родени во овие знаци се плашат од секаков конфликт, не знаат да застанат зад себе и многу...