Таг : Куновска

СТАВ

Куновска: Веќе мораме да се однесуваме со секој со кој сме во контакт како да е позитивен на COVID -19

Влатко Зорба
Не знам како не е јасно дека нема веќе предупредувања во смисол дали некој бил неодамна во странство или бил во контакт со заразено лице....
СТАВ

Куновска: Итно да се суспендираат сите отворени емисии во кои има директни вклучувања на граѓани

Влатко Зорба
Во вонредна состојба и медиумите имаат исклучително вонредна одговорност. Сметам дека итно треба да се суспендираат сите отворени емисии во кои има директни вклучувања на...