Таг : лед зепелин

Забава МАГАЗИН

Лед Зепелин го доби спорот за авторски права на „Stairway to Heaven“

Кристина Денесовска
Бендот Лед Зепелин го доби долгогодишниот спор во поглед на авторските права, бидејќи американскиот суд пресуди дека легендарниот британски рок бенд не го копирал хитот...