Таг : Либерална демократија

АНАЛИЗИ

Зошто сопре глобалниот марш кон либералната демократија и слободните пазари?

Влатко Зорба
Два големи земјотреси го обликуваа денешниот глобален поредок. Првиот во 1989 година се чинеше дека ветуваше незапирлив марш кон либералната демократија и слободните пазари. Оваа...